Ziua Națională de Sensibilizare privind bibliotecile (2019) Bălți, Republica Moldova (Confluenţe Bibliologice, 2019)
Primele luni ale anului 2019 s-au concentrat pe pregătirea pentru 23 aprilie - Ziua Națională de Conștientizare cu privire la Ziua Bibliotecilor și a Bibliotecarilor din Republica Moldova. Autorul împărtășește experiența echipei de proiect LNSS Bălți „Servicii de suport pentru rețeaua de biblioteci: modernizarea bibliotecilor din Armenia, Moldova și Belarus prin dezvoltarea personalului bibliotecilor și reformarea bibliotecilor” (LNSS). Sunt menționate activitățile preliminare ale Zilei de Conștientizare, conținutul, modul de organizare și diseminare a evenimentelor, tipurile de forme de marketing.