Cele mai importante realizări ale anului 2018 (Confluenţe Bibliologice, 2019)
Articolul evidențiază cele mai importante realizări ale Bibliotecii Științifice USARB în 2018. Participarea Bibliotecii la Proiecte a facilitat noi cunoștințe și experiențe, vizite documentare în biblioteci din țările europene, ateliere de formare, seminarii web, promovate de experți internaționali, echipamente tehnice care valorează mai mult. peste 500 000 lei, vizibilitate internațională în mod virtual și fizic. Biblioteca a fost inclusă în programul Open World, susținut de Congresul SUA. A continuat dezvoltarea unui sistem modern de resurse informaționale, servicii și produse educaționale relevante pentru fiecare specialitate, specializare, doctorat și disciplină postdoctorală.