Revistele din domeniul psihologiei în colecţiile Bibliotecii Ştiinţiﬁce USARB (Confluenţe Bibliologice, 2019)
Articolul descrie revistele din domeniul psihologiei care pot fi găsite în colecția BŞ USARB. Se caracterizează importanţa colecţiei date în pregătirea viitorilor specialişti. Este analizată contribuția științifică a profesorilor USARB la aceste publicații.