Centrul de Informare al României în Anul Centenarului Marii Uniri (Confluenţe Bibliologice, 2019)
Marea Unire din 1918 este bunul neprețuit lăsat urmașilor generației începutului de secol XX. Centenarul Marii Uniri reprezintă un moment de răscruce și un prilej solemn de a reînnoi proiectul de țară care ne unește, de a reconstrui solidaritatea între români. Articolul este o retrospectivă a evenimentelor desfășurate în Centrul Român de Informare pe parcursul anului 2018, anul Centenarului Marii Uniri.