Întrunirea profesională pentru bibliotecarii din învăţământul preuniversitar din Nordul Republicii Moldova (Confluenţe Bibliologice, 2019)
Articolul relatează despre întâlnirea profesională a bibliotecarilor din învățământul preuniversitar din Nordul Republicii Moldova, organizată de Biblioteca Științifică USARB, Centrul Biblioteconomic Departamental.