Donatorii şi donaţiile anului 2019 (Confluenţe Bibliologice, 2020)
În acest articol sunt trecute în revistă cele mai reprezentative donații din 2019 primite de Biblioteca Științifică USARB de la profesori, studenți, instituții, biblioteci și alte persoane. Pe parcursul anului 2019, Biblioteca Științifică USARB și-a îmbogățit colecțiile în diferite domenii ale științei: filozofie, drept, istorie, limbă, literatură, artă, arhitectură, ficțiune etc. Publicațiile sunt scrise în mai multe limbi: română, rusă, engleză, franceză și germană, devenind astfel un suport științific și informațional util pentru personalul academic, masteranzii, studenții instituției.