Neamul Românesc în Basarabia de Nicolae Iorga (Confluenţe Bibliologice, 2020)
Cartea a fost publicată în 1905 la Bucureşti, Editura Socecu şi este ilustrată frumos cu imagini din cărţile poştale ale lui Wolkenberg de la Chişinău. Este o reproducere în facsimil realizată de Editura ,,Semne” a operei originale. Însă prima imagine arată o reproducere după o litografie din 1837, executată de Raﬀet, intitulată Cărucior de Poștă Basarabie.