Gabriel Badea-Păun (Confluenţe Bibliologice, 2020)
Articolul prezintă o istorie remarcabilă cu abordări ale istoriei artei, dar cu studii interesante legate de Familia Regală. Gabriel Badea-Păun, un scriitor româno-francez, a creat o operă foarte profesionistă, plină de informații, dar foarte distractivă pentru oricine chiar și puțin interesat de artă și în special de portrete. Acest articol reprezintă o gamă largă de informații cuprinzătoare despre cum și-a dorit clasa lider. pentru a fi imortalizat pe tot parcursul secolului XIX și XX (acoperind de la sfârșitul secolului XVIII până la mijlocul secolului XX). Muzeele românești și străine au organizat expoziții de documente legate de istoriografia artei românești, studii interesante despre Familia Regală, premiate la diverse concursuri.