Platformă IPR BOOKS un suport informaţional în organizarea eﬁcientă a activității universitarilor bălţeni la distanță (Confluenţe Bibliologice, 2020)
Sistemul electronic IPR BOOKS este una dintre cele mai mari resurse full-text din literatura educațională și științifică. Pandemia a avut implicații de anvergură pentru Biblioteca științifică USARB adaptată la blocaje. Fără îndoială, bibliotecarii au accelerat munca la distanță. În legătură cu aceasta, platforma a oferit comunității academice acces gratuit la texte complete și acces gratuit la domiciliu studenților și profesorilor la textele complete.