Servicii şi resurse informaționale on-line oferite de Biblioteca Ştiinţiﬁcă USARB în condiţiile crizei pandemice (Confluenţe Bibliologice, 2020)
Lucrarea discută aspecte referitoare la serviciile și resursele de informare online oferite de BŞ USARB în condițiile crizei pandemice. Pentru a sprijini activitățile de învățare și cercetare la distanță, Biblioteca Științifică USARB oferă servicii și acces la resurse și platforme de informare online, având în vedere că relația personală a bibliotecarilor cu utilizatorii săi și virtual este foarte importantă și necesară în noile realități existente.