Societatea pentru cultura românească „Mihai Eminescu” din regiunea Сernăuţi (Confluenţe Bibliologice, 2022)
Lucrarea de față reflectă informații despre înființarea, în anul 1989, a Societății de cultură românească „Mihai Eminescu” din regiunea Cernăuți, activitatea acesteia timp de 30 de ani, vizând renașterea conștiinței românești în Bucovina