Neagoe Basarab (1482 - 1521) 500 de ani de la trecerea la cele veșnice (Confluenţe Bibliologice, 2022)
În articol sunt trecute în revistă datele esenţiale ce ţin de viaţa şi activitatea domnitorului muntean Neagoe Basarab (1482 - 1521), domnul Țării Românești între 1512 și 1521. Deopotrivă, sunt prezentate colița dantelată şi timbrul poştal cu imaginea domnitorului, ieşite de sub tipar cu ocazia împlinirii a 500 de ani de la trecere la cele veşnice.