Peceți ale domnitorilor români (II) (Confluenţe Bibliologice, 2022)
Acest articol prezintă informaţii despre introducerea în circulație a unei noi emisiuni de mărci poștale intitulată: Peceți ale domnitorilor români (II), dedicate personalităţilor: Petru Cercel, Radu Mihnea, Grigore I. Ghica, C. Brâncoveanu. Astfel, pecețile, ca element de autenticitate a actelor de primă importanță emise de cancelariile domnești, însoțeau documentele externe, legiferau tratatele de alianță și actele interne, care stabileau proprietățile sau confirmau daniile domnești