Palatele județului Iași (Confluenţe Bibliologice, 2022)
Este prezentat, pe scurt, fenomenul Romfilateliei, cu referiri asupra circulației unor noi emisiuni de mărci poștale dedicate valorosului patrimoniu arhitectural al orașului și județului Iași intitulat: Palatele Iașului. Emisiunea de mărci conține patru timbre care ilustrează patru monumente arhitectonice de mare valoare: Palatul Roznovanu din Iași, Palatul Cuza din Ruginoasa, Palatul Sturdza din Miclăușeni și Palatul Culturii din Iași.