Revoluția lui Tudor Vladimirescu, 200 de ani (Confluenţe Bibliologice, 2022)
Articolul conţine informaţii despre apariţia emisiunilor de mărci poștale intitulate „Revoluția lui Tudor Vladimirescu, 200 de ani”, dedicată unui moment istoric și a unei personalități de excepție, figură emblematică pentru istoria Țării Românești, de la începutul secolului al XIX-lea, Tudor Vladimirescu (1780-1821) care a fost conducătorul Revoluției de la 1821, al pandurilor și domn al Țării Românești.