Dezvoltarea colecțiilor prin diverse surse de completare (Confluenţe Bibliologice, 2022)
Lucrarea reprezintă o analiză a procesului de dezvoltare a colecţiilor Bibliotecii Ştiinţifice a Universităţii de Stat „Alecu Russo” din Bălţi. Se pune în evidenţă principalele modalităţi de dezvoltare a colecţiilor, sunt analizate sursele principale de completare a colecţiilor bibliotecii. De modul în care se realizează dezvoltarea colecţiilor, depinde prestigiul, valoarea colecţiilor, numărul şi cantitatea utilizatorilor.