(untitled) (Confluenţe Bibliologice, 2026)
Articolul prezintă completarea colecțiilor Bibliotecii în perioada ianuarie–iunie 2013 prin donații și schimb interbibliotecar, evidențiind volumul, proveniența și valoarea documentelor primite de la persoane, instituții și organizații partenere.