(untitled) (Confluenţe Bibliologice, 2026)
Institutul Goethe, în parteneriat cu Berlin Literaturhaus Wien, Ambasada Germaniei în Republica Moldova și Biblioteca Științifică, a inaugurat pe 29 ianuarie expoziția „Herta Müller: cercul vicios al cuvintelor”. În cadrul expoziției au fost expuse documente interesante referitoare la viața și opera Hertei Müller, romancieră și eseistă germană de origine româno-germană, laureată a Premiului Nobel în 2009, fotografii de familie, înregistrări ale interviurilor cu autoarea, precum și colaje mai puțin cunoscute ale acesteia.