(untitled) (Confluenţe Bibliologice, 2026)
Lucrarea reprezintă o sinteză bibliografică ce reunește articole și materiale publicate de către bibliotecarii școlari din raionul Soroca în diverse periodice locale și naționale. Bibliografia evidențiază prezența activă a specialiștilor în mass-media prin abordarea unor teme fundamentale pentru sistemul de învățământ și cultură.