(untitled) (Confluenţe Bibliologice, 2026)
În acest articol sunt analizate rapoarte statistice cumulative privind activitatea bibliotecilor școlare în anul 2012. Sunt prezentate regiunile: regiunea Nord - Centrul de Biblioteconomie din cadrul Bibliotecii Științifice Alecu Russo a Universității de Stat din Bălți; regiunile Centru și Sud - Centrul de Biblioteconomie din cadrul Universității Pedagogice de Stat „Ion Creangă” din Chișinău. Indicatorii analizați sunt: ​​date generale, colecții, achiziții, utilizatori și beneficiari ai bibliotecii, servicii electronice, personalul bibliotecar. În acest an, Biblioteca Universitară din Bălți a realizat integrarea totală a indicatorilor statistici într-un singur tabel centralizator.