(untitled) (Confluenţe Bibliologice, 2026)
Implementarea programului de dezvoltare a educației incluzive în Republica Moldova va contribui la asigurarea egalității de șanse și a accesului la o educație de calitate pentru fiecare copil la toate nivelurile sistemului educațional. Articolul descrie prezentarea expoziției Incluziunea Educațională – o prioritate a Educației Naționale, care a fost expusă la Conferința Internațională „Problemele educației incluzive în Republica Moldova: perspective și soluții practice”, care a avut loc la Universitatea de Stat Alecu Russo din Bălți (19-20 octombrie).