(untitled) (Confluenţe Bibliologice, 2026)
Evidenţa documentelor din colecția bibliotecii constituie baza statisticilor de stat, a raportării și a planificării activității bibliotecii și contribuie la asigurarea conservării fondului. Evidența reflectă circulația documentelor din fondul bibliotecii, retragerea acestora din fond, mărimea (volumul) fondului bibliotecii și a filialelor sale, precum și structura documentelor după domenii tematice, criterii lingvistice și alte caracteristici.