(untitled) (Confluenţe Bibliologice, 2013)
Acest articol este despre compozitorul italian din secolul al XIX-lea, Giuseppe Verdi, care a lăsat o moștenire imensă, ce și-a păstrat până în prezent vitalitatea și prospețimea.