(untitled) (Confluenţe Bibliologice, 2013)
Prezenta lucrare oferă un studiu al muzicii dramatice a lui Wilhelm Richard Wagner (1813-1883) și al ideilor sale despre artă și interpretare, care au inspirat generații de muzicieni și gânditori. Este considerat una dintre cele mai importante figuri ale secolului al XIX-lea pentru operele sale inovatoare, precum și pentru stilul său viguros și plin de culoare, care a marcat o nouă perioadă în muzica romantică.