(untitled) (Confluenţe Bibliologice, 2013)
Ediția a XV-a a Simpozionului „Monumentul - Tradiție și viitor”, desfășurat la Iași, între 14 și 17 octombrie 2013, marchează continuarea unei tradiții în care experți din diferite domenii aduc o contribuție remarcabilă la valoarea monumentelor, dar și la metodele de cercetare, restaurare și conservare.