(untitled) (Confluenţe Bibliologice, 2013)
Acest articol include diseminarea lucrărilor atelierului profesional intitulat „Fișiere de autoritate (nume și subiecte) în sistemul automatizat: realități și tendințe”. Atelierul a avut loc pe 29 noiembrie 2013, la Biblioteca Științifică USARB.