(untitled) (Confluenţe Bibliologice, 2013)
Articolul prezintă experiența în crearea fișierelor de autoritate în Biblioteca Științifică USARB, proces început odată cu implementarea software-ului integrat pentru bibliotecă TinLib. Sunt prezentate etapele de dezvoltare, sursele utilizate pentru construirea conceptului de fișier de autoritate, harta rutelor, responsabilitățile, chestionarul, formularul câmpurilor, fișiere exemplu cu nume de autoritate ale persoanelor (profesori, bibliotecari) în TinLib și webOPAC. De asemenea, sunt prezentate dificultățile în crearea fișierelor de autoritate, precum și câteva propuneri de rezolvare și îmbunătățire.