(untitled) (Confluenţe Bibliologice, 2013)
Din 2009, în Biblioteca Științifică este organizată Săptămâna Accesului Deschis pentru a cunoaște cele mai importante realizări din lumea accesului la informația științifică electronică. Programele dezvoltate în cadrul Săptămânii Accesului Deschis invită cadrele didactice, studenții, cercetătorii, bibliotecarii să participe direct la diverse sesiuni și evenimente, luând cunoștință de noile resurse electronice, de experiența altor instituții în organizarea depozitelor de informații deschise și a arhivelor electronice.