(untitled) (Confluenţe Bibliologice, 2013)
Pentru a asigura funcționalitatea eficientă a bibliotecii, este necesară asigurarea unui management tehnologic modern: aplicarea metodelor contemporane, a formelor și a noilor metode de analiză, evaluarea și implementarea noilor tehnologii, îmbunătățirea proceselor și operațiunilor tehnologice, optimizarea potențialului tehnologic, modificarea rațională a tehnologiilor informaționale.