(untitled) (Confluenţe Bibliologice, 2025)
În articol sunt refelectate probleme de dezvoltare a colecţiei Bibliotecii Ştiinţifice a USARB prin donații de la autori, instituții şi organizaţii, cadre didactice, persoane particulare etc. Printre acestea sunt numeroase resurse informaţionale de mare valoare pentru identitatea culturală şi națională. Este demonstrat rolul Bibliotecii în protejarea şi păstrareai patrimonoiului documentar pentru generațiile viitoare.