(untitled) (Confluenţe Bibliologice, 2025)
Între valoroşii creatori de cultură românească din perioada interbelică, un loc de frunte îl ocupă savantul Vasile Pavelcu. În articol este descrisă expoziţia dedicată acestei personalităţi notorii, organizată în sala de lectură nr. 3 Ştiinţe psiho-pedagogice, naturii, reale. Arte a Bibliotecii Ştiinţifice a USARB.