(untitled) (Confluenţe Bibliologice, 2025)
Articolul prezintă informaţii privind procesul de achizitie a publicaţiilor seriale în Colecţia de Documente Rare, publicaţii cu profil ştiinţific, istoric şi cultural. Menţionăm importanţa acestor izvoare primare de informaţii, referitoare la valorificarea rezultatelor cercetărilor poporului român. Publicaţiile seriale cuprind o gamă variată de articole şi vor fi utile în procesul de studii şi cercetare în Biblioteca Ştiinţifică a USARB.