(untitled) (Confluenţe Bibliologice, 2025)
Relevanța abordării problemei stresului profesional este determinată de prevalența acestuia în mediul social și de consecințele negative pentru personal și organizații. Articolul prezintă informaţii despre factorii care provoacă disconfort în activitatea bibliotecarilor. Sunt propuse modalități de prevenire a stresului și de neutralizare a consecințelor acestuia.