(untitled) (Confluenţe Bibliologice, 2023)
Articolul este consacrat împlinirii a 100 de ani de la nașterea Fainei Tlehuci (1962-2001), Directorul Bibliotecii Științifice a USARB, nume simbolic în biblioteconomia moldovenească. Sunt trecute în revistă transformările și realizările Bibliotecii Universitare, gestionată judicios și cu pasiune de doamna Tlehuici, cunoscută în Moldova și dincolo de granițele acesteia.