(untitled) (Confluenţe Bibliologice, 2023)
Articolul propune o selecţie de pasaje semnificative din lucrarea membrului de onoare al Academiei Române Nicolae Stoicescu, care demonstrează necesitatea luptei împotriva oportunismului de dreapta și de stânga pentru a consolida unitatea limbii române, în diverse confruntări istorice.