(untitled) (Confluenţe Bibliologice, 2023)
În articol este prezentată analiza a trei cărţi despe istoria Basarabiei realizată de Nicolae Iorga în lucrarea „Neamul românesc din Basarabia”: I. H. Zucker „Basarabia. Observaţii şi cugetări”, I. G. Kohl „Reisen in Sudrussland” şi Dumitru C. Moruzzi „Basarabia şi trecutul ei (1712-1905)”.