(untitled) (Confluenţe Bibliologice, 2023)
Articolul prezintă informaţii despre manualul profesorului Pamfil Georgian, „Istoria românilor pentru examenele de bacalaureat”, volum destinat elevilor ce urmau să se prezinte la bacalaureat, fiind publicat, pentru prima dată în anul 1929.