(untitled) (Confluenţe Bibliologice, 2023)
În articol sunt trecute în revistă datele esenţiale ce ţin de activitatea Domnitorului Ştefan cel Mare, cea mai legendară figură din istoria Moldovei. Este prezentată nestrămutata sa poziţie de apărător al creştinătăţii şi al Europei împotriva turcilor şi al islamului. Sunt puse în lumină actele de curaj şi înţeleapta cârmuire a domnitorului asupra întregii Moldove, de-a lungul îndelungatei sale domnii.