(untitled) (Confluenţe Bibliologice, 2023)
Articolul este consacrat fenomenului criminalităţii informatice, de amploare majoră în societatea contemporană. Este argumentată necesitatea utilizării cu mare responsabilitate a tehnologiilor informaţionale în instituţii, inclusiv şi infodocumentare, precum şi importanţa formării continuie a salariaţilor, în vederea obţinerii cunoştinţelor din domeniul educaţiei digitale, pentru asigurareai unui grad ridicat de securitate cibernetică.