(untitled) (Confluenţe Bibliologice, 2023)
În articol este reflectat procesul de colaborare a BŞ a USARB cu Asociaţia Culturală „Pro Basarabia şi Bucovina”, Filiala „Costache Negri”, Galaţi, România, care a contribuit considerabil la creşterea colecţiei de literatură în limba română, promovarea unor activităţi culturale, sponsorizarea unor acţiuni pentru automatizarea bibliotecii etc..