(untitled) (Confluenţe Bibliologice, 2023)
În articol sunt prezentate informaţii, despre diagrama Venn, care este o metodă grafică utilizată pentru a reprezenta relațiile dintre diferite seturi sau grupuri de elemente. Scopul cercetării este de a găsi răspuns la câteva întrebări referitoare la utilizarea acestei diagrame în bibliotecă, demonstrând avantajele și dezavantajele utilizării acesteia.