(untitled) (Confluenţe Bibliologice, 2025)
Articolul descrie influența semnificativă pe care Ivan Andreevici Krîlov, un celebru fabulist rus, a avut-o asupra biblioteconomiei din Rusia prin promovarea activă a lecturii și educației.