(untitled) (Confluenţe Bibliologice, 2025)
Articolul prezintă activităteai lui Samuel von Brukenthal ca bibliotecar, evidențiind contribuțiile sale semnificative la dezvoltarea bibliotecii și la promovarea culturii și educației în Transilvania.