(untitled) (Confluenţe Bibliologice, 2014)
Anual, la Biblioteca Științifică USARB sunt organizate expoziții cu ocazia Zilei Mondiale a Profesorilor. În octombrie 2014, în Sala de lectură nr. 3 Științe Psihopedagogice, natură, reale. Arte a fost vernisată expoziția „Orientări, proiecte, realizări în domeniul artei și tehnologiilor pedagogice”. Articolul este o prezentare selectivă a documentelor expuse cu ocazia Zilei Mondiale a Profesorilor.