(untitled) (Confluenţe Bibliologice, 2014)
Pentru a marca 300 de ani de la nașterea lui Constantin Brâncoveanu, bibliotecarii Sălii de Lectură de Științe Socioumaniste și Economice au elaborat și postat pe pagina web a Bibliotecii Științifice o expoziție tematică intitulată „Constantin Brâncoveanu, Domnitor al Țării Românești (1688-1714), Figură Culturală și Artistică”. Articolul reflectă principalele momente din viața și opera sa, precum și fotografii, desene și documente din colecțiile bibliotecii USARB.