(untitled) (Confluenţe Bibliologice, 2014)
Trebuie să știm că fiecare persoană este însoțită pe calea vieții de Dumnezeu și de Preasfânta Fecioară Maria și să ne amintim că, cu cât sunt mai frumoase toate faptele care vin să-l slăbească pe cel rău, cu atât acesta din urmă răspunde cu dublă, triplă, înzecită bunătate și așa mai departe, până când îl răsplătești definitiv cu răutate. Bunătatea ne face întotdeauna superiori celor răi.