(untitled) (Confluenţe Bibliologice, 2014)
Articolul este o încercare de a familiariza utilizatorii cu colecția personală „Pavel Proca”. Donația provine din colecția de cărți aparținând dramaturgului și criticului de teatru Pavel Proca, care a lucrat la Teatrul Național „Vasile Alecsandri” din Bălți. Colecția cuprinde 467 de exemplare din diverse domenii ale științei: filosofie, științe reale și arte aplicate, literatură, istorie. Colecția, în mare măsură, este în limba română, dar conține și cărți în limba rusă, spaniolă, latină. Colecția personală „Pavel Proca” contribuie la îmbogățirea patrimoniului cultural al instituției.