(untitled) (Confluenţe Bibliologice, 2014)
Biblioteca Științifică USARB a primit o donație de cărți din colecția privată a domnului Dan Ioan Călin, informatician din București, România. Colecția cuprinde 396 de documente în limbile română, engleză și franceză. Temele publicațiilor sunt variate, dar predomină operele de literatură, atât romană, cât și universală. Donația a fost făcută de fiica sa, Irina Sheik, care și-a exprimat dorința ca aceste cărți să constituie un fond care să poarte numele tatălui.