(untitled) (Confluenţe Bibliologice, 2014)
În data de 20 noiembrie 2014, la Biblioteca Ştiinţiﬁcă a Universităţii de Stat „Alecu Russo” din Bălţi, a avut loc Atelierul profesional: Biblioteci de învăţămînt: conﬂuenţe pentru cunoaştere la care au participat 45 de bibliotecari şcolari, de colegiu şi din şcoli profesionale, specialişti - responsabili de activitatea bibliotecilor şcolare din zona de Nord a Republicii Moldova (15 raioane şi mun. Bălţi).