(untitled) (Confluenţe Bibliologice, 2014)
Această lucrare prezintă activitatea de recuperare a documentelor pierdute sau deteriorate de către utilizatori în cadrul Bibliotecii Științifice USARB. Recuperarea fizică a publicațiilor pierdute de către utilizatori se face conform Instrucțiunii „Evidența Colecțiilor Bibliotecii”, nr. 152 din 08.05.2003; Regulamentul privind drepturile și obligațiile utilizatorilor în Biblioteca Științifică USARB.